finanzen.net
24.05.2019 04:12
Bewerten
(0)

GEP vinder Best Procurement Technology Award på World Procurement Awards - seneste milepæl på rejsen mod lederskab inden for branchen

GEP vinder Best Procurement Technology Award på World Procurement Awards - seneste milepæl på rejsen mod lederskab inden for branchen | Nachricht | finanzen.net
DRUCKEN

SMART by GEP®, AI-baseret, cloudbaseret source-to-pay platform, modtager toppris

Hædret for effektiv brug af kunstig intelligens og avanceret procesautomatisering

GEP også hædret i kategorierne Best Procurement Consultancy og Best P2P Specialist

Anerkendelserne kommer oven i prisen Best P2P Specialist Provider sidste år

CLARK, New Jersey, USA, 24. maj 2019 /PRNewswire/ -- GEP, der er en ledende leverandør af indkøbssoftware og -services til Fortune 500- og Global 2000-virksomheder, oplyser, at virksomheden har vundet prisen Best Procurement Technology på 13th Annual World Procurement Awards i London.

"Nogle af verdens største virksomheder har draget fordel af GEP's teknologi i takt med, at den amerikanske softwaregigant fortsætter med at flytte grænserne for det mulige inden for indkøbsteknologi", lyder det fra Procurement Leaders og det anerkendte dommerpanel. "Virksomhedens SMART by GEP®-platform er designet til at hjælpe internationale virksomheder med at skabe større værdi fra deres direkte og indirekte indkøb. Den cloudbaserede totale source-to-pay platform skaber en arbejdsplads centreret omkring samarbejde og samler alt, der kræves til indkøb på en effektiv måde."

Priskomitéen bemærkede, at "SMART by GEP har bevist at kunne transformere indkøbs- og forsyningskædeaktiviteter rundt om i verden og dermed bistå virksomheder med at øge resultatet, øge hastigheden og udbredelsen og samtidig skabe resultater på komplekse og ofte vanskeligt håndtérbare områder som fx overensstemmelse."

"GEP's brug af kunstig intelligens og avanceret procesautomatisering skaber tillige en platform, der bliver ved med at give resultater fremover." Besøg www.smartbygep.com/WPCawards, og få mere at vide om begrundelsen for at tildele prisen til GEP.

"Vores kunder er blandt de bedst ledte virksomheder i verden med fokus på ydelse og resultater, og de vælger GEP, fordi de efterspørger et mærkbart fremskridt i digital innovation, effekt og værdi," sagde Al Girardi, direktør for internationale marketing- og analytikerforhold i GEP. "GEP er i dag det førende alternativ til leverandører af forældede systemer, der kræver kolossale, flerårige investeringer og holder frustrerede brugere fast i fejlslagne installationer i evighed. Vores mål er intet mindre end at vende op og ned på status quo ved at transformere brugernes og virksomhedernes forventninger til software til erhvervssektoren med fantastiske, brugervenlige løsninger, der overgår komplekse internationale virksomheders største krav."

"SMART by GEP vælges igen og igen af dygtige erhvervsbrugere, der efterspørger en total digital platform baseret på dyb procesekspertise og uovertruffet knowhow om indkøb og forsyningskæde. Og GEP foretrækkes af progressive IT-chefer, der ønsker at skabe gladere og mere produktive digitale arbejdspladser og opbygge stærke, mere konkurrencedygtige teams og virksomheder," tilføjede Girardi.

"Prisen afspejler tilliden, som vore kunder har til vores produkter, og den værdi, som de får, når de vælger SMART by GEP," sagde Subhash Makhija, admin. direktør og en af grundlæggerne af GEP. "Vores kunder ønsker at afsøge mulighederne for at omdanne driften af deres forretning ved hjælp af stærke, nye teknologier, som fx AI, cloud, big data-analyser og IoT – Med SMART by GEP får de det hele på en samlet platform til digital forsyningskæde og transformering af indkøb."

World Procurement Awards, der arrangeres af Procurement Leaders i London, er en årlig begivenhed, der samler mere end 1.000 indkøbschefer fra hele verden for at markere og fejre excellence i indkøb. GEP, der leverer transformerende løsninger til indkøb og forsyningskæde, der omfatter strategiske og administrerede services samt den førende cloudbaserede software i branchen, var også blandt finalisterne i to yderligere priskategorier: Best Procurement Consultancy og Best P2P Specialist. GEP blev udnævnt til Best P2P Specialist Provider på World Procurement Awards sidste år.

GEP modtager ofte anerkendelse fra topledere og analytikere inden for branchen for virksomhedens cloudbaserede software til indkøb og forsyningskæde. GEP er senest udnævnt som førende i Gartner Magic QuadrantTM for Strategic Sourcing Application Suites, IDC MarketScape report for Cloud Procurement Software og Forrester WaveTM report for eProcurement Software. GEP har også modtaget toppriser fra Spend Matters, PayStream og Ardent Partners.

SMART by GEP® indeholder komplette source-to-pay funktioner til administration af direkte og indirekte indkøb på én samlet, brugervenlig, cloudbaseret platform, herunder forbrugsanalyser, sourcing, kontraktstyring, leverandørstyring, procure-to-pay, projektstyring og registrering af besparelser, fakturering og andre tilhørende funktioner. SMART by GEP er et velgennemtænkt, flot designet, kundetilpasset digitalt arbejdsmiljø, der er udviklet til eksperter inden for indkøb og forsyningskæde. SMART by GEP® er nemt at konfigurere, installere og bruge og kræver ingen omfattende uddannelse. SMART by GEP er platformsuafhængigt (det fungerer sammen med SAP, Oracle eller andre større ERP- eller F&A-systemer). Og GEP er med sin fantastiske support og service førende inden for branchen med hensyn til kundetilfredshed.

Bag den hurtige udbredelse af SMART by GEP ligger et intuitivt design, flotte og intelligente brugergrænseflader samt muligheden for at arbejde på alle platforme og alle enheder. Og udbredelse giver overensstemmelse og omkostningsbesparelser.

SMART by GEP, der er bygget til formålet på en enkelt kodebasis for at opnå den bedste cloudydelse, udnytter den økonomiske fordel ved cloudbaseringen til at levere en løsning, der nemt håndterer selv de mest krævende opgaver hos GEP's Fortune 500- og Global 2000-kunder og eliminerer samtidig belastende infrastruktur- og supportomkostninger.

Om GEP

GEP gør det muligt for internationale virksomheder at opnå en mere effektiv drift, opnå konkurrencemæssige fordele, øge indtjeningsevnen og maksimere værdien af virksomheden og værdien for aktionærerne.

Nytænkning, innovative produkter, uovertruffen faglig ekspertise på området samt intelligente og entusiastiske medarbejdere – Sådan udvikler og leverer GEP totale forsyningskædeløsninger af enestående omfang, og som er kraftfulde og effektive.

GEP, der er udnævnt som førende i Gartner Magic Quadrant og Best Provider på World Procurement Awards samt EPIC Procurement Excellence Awards, hyldes ofte som innovator og førende i source-to-pay indkøbssoftware af Gartner, Forrester, IDC, Procurement Leaders, Spend Matters, PayStream og Ardent Partners.

GEP er også placeret på Everest Group, NelsonHall, IDC, ISG, HfS, SIG og IAOP's ranglister over administrerede indkøbsservices (outsourcing af indkøb). ALM Intelligence, der er den førende forskningsvirksomhed inden for ledelsesrådgivning, indplacerer endvidere GEP som førende inden for indkøbsstrategi og rådgivning om forsyningskæde.

GEP, der har hovedkvarter i Clark, New Jersey, USA, og har 18 kontorer og driftscentre i Europa, Asien samt Nord-, Syd- og Mellemamerika, bistår virksomheder over hele verden med at nå deres strategiske, drifts- og økonomiske mål. Besøg www.gep.com for at få flere oplysninger om vores omfattende vifte af strategiske og administrerede services. Besøg www.smartbygep.com for at få flere oplysninger om SMART by GEP, der er vores cloudbaserede totale source-to-pay platform for direkte og indirekte indkøb.

Mediekontaktperson

Al Girardi
Direktør, internationale marketing- & analytikerforhold
GEP
Telefon: +1 (732) 382-6565
E-mail: al.girardi@gep.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/518346/GEP_Logo.jpg

 

Anzeige
Anzeige
Börse Stuttgart Anlegerclub

Die richtige Strategie für die Börsenkrise

Stecken Sie nicht den Sand in den Kopf, sondern kaufen Sie die richtigen Aktien. Erfahren Sie im aktuellen Anlegermagazin mehr über attraktive Qualitätsaktien und zyklische Aktien
Kostenfrei registrieren und lesen!

Heute im Fokus

DAX schließt tiefer -- Dow schließt kaum verändert -- Trump kritisiert Fed erneut -- Daimler-Aktie: Gewinnwarnung -- Lufthansa mit neuer Dividendenpolitik -- Dürr, METRO, MorphoSys, VW im Fokus

Bristol-Myers kämpft um grünes Licht für Celgene-Übernahme. Porsche ruft fast 100.000 Autos in USA zurück. Apple wehrt sich vor EU-Kommission gegen Spotify-Vorwürfe. RWE-Aktie nach HSBC-Abstufung unter Druck. Bitcoin hält sich in Sichtweite zu 11.000 US-Dollar. Trump kündigt neue Sanktionen gegen den Iran an.

Die 5 beliebtesten Top-Rankings

Promis
Diese Sternchen haben ihren eigenen Aktien-Index
Diese Aktien hat Warren Buffett im Depot
Die Änderungen unter den Top-Positionen
Die erfolgreichsten Kinofilme der letzten 25 Jahre
Welche Titel knackten die Milliardenmarke an den Kinokassen?
In diesen Berufen bekommt man das niedrigste Gehalt
Welche Branchen man besser meiden sollte.
DIe innovativsten Unternehmen
Diese Unternehmen sind am fortschrittlichsten
mehr Top Rankings

Umfrage

Die USA suchen Verbündete gegen den Iran. Sollte sich Deutschland einer solchen Allianz anschließen?

Online Brokerage über finanzen.net

finanzen.net Brokerage
Handeln Sie für nur 5 Euro Orderprovision* pro Trade aus der Informationswelt von finanzen.net!

ETF-Sparplan

Oskar ist der einfache und intelligente ETF-Sparplan. Er übernimmt die ETF-Auswahl, ist steuersmart, transparent und kostengünstig.
Zur klassischen Ansicht wechseln
Kontakt - Impressum - Werben - Pressemehr anzeigen
Top News
Beliebte Suchen
DAX 30
Öl
Euro US-Dollar
Bitcoin
Goldpreis
Meistgesucht
Deutsche Bank AG514000
Microsoft Corp.870747
Daimler AG710000
Wirecard AG747206
Apple Inc.865985
TeslaA1CX3T
NEL ASAA0B733
Scout24 AGA12DM8
Amazon906866
Barrick Gold Corp.870450
Infineon AG623100
BayerBAY001
CommerzbankCBK100
Allianz840400
Lufthansa AG823212