finanzen.net
24.05.2019 14:15
Bewerten
(0)

GEP vinner priset för bästa inköpsteknik på World Procurement Awards, den senaste milstolpen på vägen mot den ledande positionen i branschen

DRUCKEN

En molnplattform från källa till betalning med AI-teknik bakom – SMART by GEP® – tar hem förstapriset

Hedersomnämnande för effektivt bruk av artificiell intelligens och avancerad processautomatisering

GEP fick även pris inom kategorierna Bästa inköpskonsult och Bästa P2P-specialist

Dessa nya lovord följer på förstapriset som Bästa P2P-specialistleverantör i fjol

CLARK, New Jersey, 24 maj 2019 /PRNewswire/ – GEP, en ledande leverantör av programvara och tjänster inom försörjningskedjor till Fortune 500- och Global 2000-företag i hela världen, tillkännagav i dag att man fått pris för bästa inköpsteknik på den trettonde upplagan av Annual World Procurement Awards i London.

"Några av världens största företag har haft nytta av GEP:s teknik, eftersom den USA-baserade teknikjätten fortsätter att förskjuta gränserna för vad som går att åstadkomma på inköpsteknikområdet", enligt Procurement Leaders och dess framstående domarpanel. "Företagets plattform SMART by GEP® hjälper globala företag att få ut mer värde av sina direkta och indirekta utgifter. Denna enhetliga molnprogramvara utgör en samarbetsyta där allt som krävs för att inköpen ska fungera smidigt samlas, från källa till betalning."

Priskommittén anmärkte att "SMART by GEP har visat sig kunna effektivisera inköp och försörjningskedjor i hela världen och har hjälpt företag att förbättra sina resultat, bli snabbare och ta till sig fler nyheter, samt även visa goda resultat på komplicerade och i många fall svårhanterade områden som efterlevnad.

"GEP:s bruk av artificiell intelligens och avancerad processautomatisering ger även den typ av plattform som kommer att leverera resultat i många år framåt." Läs mer om varför GEP vann på www.smartbygep.com/WPCawards.   

"Våra kunder är bland de bäst ledda prestations- och resultatdrivna storföretagen i världen, och de väljer GEP eftersom de önskar sig tydliga framsteg i fråga om digital innovation, effekt och värde", sade Al Girardi, vice VD för global marknadsföring och analytikerrelationer på GEP. "I dag är GEP det ledande alternativet till leverantörer av spretig, äldre programvara som kräver enorma investeringar under många år och snärjer frustrerade användare i misslyckade projekt för all framtid. Vårt mål är inget mindre än att välta allt över ända genom att vända på vad folk och företag väntar sig av affärsprogramvara med snygga och lättanvända lösningar som överträffar de besvärligaste kraven från komplexa globala företag."

"SMART by GEP lovordas gång på gång av kunniga affärsanvändare som önskar sig en heltäckande digital plattform som bygger på djupa expertkunskaper om processer samt oöverträffat kunnande om inköp och försörjningskedjor. Och GEP är progressiva IT-ledares förhandsval. De vill frammana mer tillfredsställande och produktiva digitala arbetsplatser och hjälpa till att bygga upp starkare, mer konkurrenskraftiga team och företag", tillade Girardi.  

"Detta pris återspeglar det förtroende som våra kunder har för våra produkter och det värde de får ut av dem när de väljer SMART by GEP", sade Subhash Makhija, VD för och en av grundarna till GEP. "Våra kunder vill utforska möjligheterna att omforma sin affärsverksamhet med kraftfull ny teknik som AI, molnet, big data-analys och IoT. Med SMART by GEP har vi sammanställt allt i en enda, enhetlig plattform för att transformera inköpen och den digitala försörjningskedjan."

World Procurement Awards delas ut av Procurement Leaders i London och är ett årligt evenemang där fler än 1 000 inköpsledare från hela världen samlas för att uppmärksamma och fira goda inköpsexempel. GEP, som erbjuder revolutionerande lösningar för inköp och försörjningskedjan – som omfattar strategiska och hanterade tjänster, samt branschens ledande molnprogramvara – utsågs även till finalist i två ytterligare priskategorier: Bästa inköpskonsult och Bästa P2P-specialist. GEP utsågs till Bästa P2P-specialistleverantör i fjol på World Procurement Awards.

GEP lovordas ofta av de främsta ledarna och analytikerna i branschen för företagets molnprogramvara för inköp och försörjningskedjan. Senast utsågs GEP till ledare i Gartner Magic QuadrantTM for Strategic Sourcing Application Suites, IDC MarketScape-rapporten för molnprogramvara för inköp samt Forrester WaveTM-rapporten för eProcurement-programvara. GEP har även erhållit lovord från Spend Matters, PayStream och Ardent Partners.

SMART by GEP® erbjuder kompletta funktioner från källa till betalning för hantering av direkta och indirekta utgifter i en användarvänlig molnplattform. Utgiftsanalyser, försörjning, avtalshantering, leverantörshantering, inköp till betalning, hantering av besparingsprojekt och följning av besparingar, fakturering och andra, relaterade funktioner ingår. SMART by GEP är en förståndigt uttänkt och vackert designad "konsumentanpassad" digital arbetsmiljö, utsökt konstruerad för alla som arbetar professionellt med inköp och försörjningskedjor. Den är lätt att konfigurera, ta i drift och använda och kräver inte lång utbildning. SMART by GEP är plattformsoberoende (det fungerar med SAP, Oracle och alla andra stora ERP- och F&A-system). Och med sin utmärkta support och service leder GEP branschen i fråga om nöjda kunder.

Intuitiv design, visuellt snygga och intelligenta gränssnitt, möjligheten att gå smidigt och naturligt mellan olika arbetsuppgifter, samt flexibiliteten att arbeta på valfria plattformar och enheter är orsaken till att så många har valt SMART by GEP. Efterlevnad och kostnadsbesparingar följer naturligt.

SMART by GEP är avsiktligt konstruerat med en gemensam kodbas för optimala prestanda i molnet. Programvaran utnyttjar molnets stordriftsfördelar för att leverera en lösning som enkelt hanterar de tyngsta bearbetningskraven från GEP:s Fortune 500- och Global 2000-kunder. Dessutom undanröjer det betungande kostnader för infrastruktur och support.

Om GEP

GEP hjälper globala företag att bedriva sin verksamhet mer effektivt, skaffa sig konkurrensfördelar, öka lönsamheten samt maximera värdet av affärerna för aktieägarna.

Nya idéer, innovativa produkter, oöverträffade expertkunskaper om områden och ämnen, samt smarta och passionerade medarbetare. Det är så GEP utarbetar och levererar enhetliga försörjningskedjelösningar i en skala och med en kraft och effektivitet som hittills har varit oanad.

GEP har utsetts till ledare i Gartner Magic Quadrant och till Bästa leverantör i World Procurement Awards och EPIC Procurement Excellence Awards. Vi lovordas ofta som innovatörer och ledare för vår inköpsprogramvara från källa till betalning av Gartner, Forrester, IDC, Procurement Leaders, Spend Matters, PayStream och Ardent Partners.

GEP räknas även som ledare på hanterade inköpstjänster (outsourcing av inköp) av Everest Group, NelsonHall, IDC, ISG, HfS, SIG och IAOP. Dessutom räknar den främsta researchfirman inom sektorn för managementkonsultverksamhet – ALM Intelligence – GEP som ledare på konsultverksamhet inom inköpsstrategier och försörjningskedjor.

GEP har 18 kontor och driftcenter i Europa, Asien och Nord- och Sydamerika. Företaget har sitt huvudkontor i Clark i New Jersey och hjälper företag i hela världen att realisera sina strategiska, driftmässiga och ekonomiska mål. Besök www.gep.com om du vill veta mer om vårt omfattande utbud av strategiska och hanterade tjänster. Om du vill veta mer om SMART by GEP, vår enhetliga molnplattform för allt från källa till betalning för direkta och indirekta inköp, kan du besöka www.smartbygep.com.

Mediekontaktperson

Al Girardi
Vice VD för global marknadsföring och analytikerrelationer
GEP
Telefon: +1 732 382 65 65
E-post: al.girardi@gep.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/518346/GEP_Logo.jpg

Anzeige
Anzeige
Börse Stuttgart Anlegerclub

Die richtige Strategie für die Börsenkrise

Stecken Sie nicht den Sand in den Kopf, sondern kaufen Sie die richtigen Aktien. Erfahren Sie im aktuellen Anlegermagazin mehr über attraktive Qualitätsaktien und zyklische Aktien
Kostenfrei registrieren und lesen!

Heute im Fokus

US-Börsen letztlich fester -- DAX schließt mit kleinem Minus -- Fed lässt US-Leitzins unangetastet -- Steinhoff schreibt erneut Milliardenverlust -- Deutsche Bank, FMC, Vossloh, HELLA im Fokus

Delivery Hero hebt Umsatzprognose für 2019. Harley-Davidson schließt trotz Trump-Kritik Partnerschaft in China. Siltronic- und Infineon-Aktie ziehen an: Deutsche Chipwerte im Erholungsmodus. Hummels-Transfer von Bayern zum BVB perfekt. Daimler-, VW- und BMW-Aktie im Fokus: US-Kartellklagen gegen deutsche Autobauer vorerst abgewiesen.

Die 5 beliebtesten Top-Rankings

Promis
Diese Sternchen haben ihren eigenen Aktien-Index
Diese Aktien hat Warren Buffett im Depot
Die Änderungen unter den Top-Positionen
Die erfolgreichsten Kinofilme der letzten 25 Jahre
Welche Titel knackten die Milliardenmarke an den Kinokassen?
In diesen Berufen bekommt man das niedrigste Gehalt
Welche Branchen man besser meiden sollte.
DIe innovativsten Unternehmen
Diese Unternehmen sind am fortschrittlichsten
mehr Top Rankings

Umfrage

Glauben Sie die Anschuldigung der USA, dass der Iran für die Angriffe gegen Tanker im Golf von Oman verantwortlich ist?

Online Brokerage über finanzen.net

finanzen.net Brokerage
Handeln Sie für nur 5 Euro Orderprovision* pro Trade aus der Informationswelt von finanzen.net!

ETF-Sparplan

Oskar ist der einfache und intelligente ETF-Sparplan. Er übernimmt die ETF-Auswahl, ist steuersmart, transparent und kostengünstig.
Zur klassischen Ansicht wechseln
Kontakt - Impressum - Werben - Pressemehr anzeigen
Top News
Beliebte Suchen
DAX 30
Öl
Euro US-Dollar
Bitcoin
Goldpreis
Meistgesucht
Wirecard AG747206
Deutsche Bank AG514000
SteinhoffA14XB9
NEL ASAA0B733
Daimler AG710000
Amazon906866
Beyond MeatA2N7XQ
Infineon AG623100
CommerzbankCBK100
TeslaA1CX3T
Lufthansa AG823212
BayerBAY001
Microsoft Corp.870747
Apple Inc.865985
BASFBASF11